Pedoman kanggo Nimbali Pengacara - Norwegia - Nimbali Pidana Wiki

Ing anyar item bakal saiki dadi titik nomer

Ing patemon ing sangalas - eleven - taun, Dewan Pengawas saka norwegia Bar Association diadopsi pedoman ing ngisor iki kanggo nimbali pengacara' lakuPedoman sing adhedhasar lan elaboration Aturan saka Tumindak kanggo Panyengkuyung.

Dewan Pengawas wis ketemu iku perlu kanggo mbentuk pedoman amarga kanggo pitakonan gegayutan pokrol' donyane ing kahanan khusus sing nimbali pengacara bisa ngadhepi.

Ing patemon ing November, Dewan Pengawas saka norwegia Bar Association diadopsi sawetara amandemen kanggo Pedoman kanggo Nimbali Pengacara. Amandemen ngencengi aturan lan luwih netepake kahanan kanggo owah-owahan agung. Item liyane ing pedoman bakal pindah patut. Pedoman sing ora bagean saka angger-Angger kanggo panyengkuyung. Nanging, iku wis samesthine sing nimbali pengacara sing anggota saka norwegia Bar Association ana dening wong-wong mau nalika performing sing legal assignments. loro pertahanan agung ora kudu nggarap assignment kajaba langsung dijaluk dening klien, dening liyane pertahanan agung ing atas saka klien, utawa dening wong sah dening klien, kajaba nyatakake digunakake ing Pidana Prosedur Tumindak. telung Pertahanan pengacara ngirim ora ing dhewe inisiatif kontak seng di tuduh - daya wong ing supaya kanggo ndarbeni pertahanan assignment, lan ora kudu miwiti disualekno saka assignment saka liyane agung. papat Nalika hubungi dening klien sing wis dituduhake dening liyane agung, ati-ati kudu duwe. Nalika klien sing ing ditahan kanggo ditrapake anyar pertahanan agung, aplikasi tinulis mlebu dening klien kudu presented - kajaba iku mokal amarga saka kahanan khusus - sadurunge anyar pertahanan agung bisa hubungi klien.

Padha syarat kanggo ati-ati lan dokumentasi tinulis sing perlu nalika komunikasi karo anyar agung wis conducted liwat liyane saka klien piyambak - dhéwé.

Yen klien wis dituduhake dening liyane agung, agung iki kudu langsung informed babagan owah-owahan. Sadurungé agung kudu tanpa wektu tundha ngirim kabeh dokumen cilik anyar agung.

Yen sadurungé agung iki diutus dening pangadilan, dokumen kudu dikirim sawise anyar agung diangkat.

Nalika agung iki informed sing klien wis milih anyar pertahanan agung, klien bisa hubungi kanggo rincian gegayutan owah-owahan agung.

papat ing Pedoman kanggo Nimbali Pengacara

Sadurungé agung ora kudu ngleksanani sembarang wangun saka meksa ing klien. enem Pengacara sing free kanggo mutusaké apa padha nampa assignment. Padha ora kudu nampa assignments sing ana ing konflik karo klien' wishes. Iki ora kalebu permanen pertahanan pengacara ing pengadilan ing pitakonan, kajaba kahanan tartamtu mbutuhake sing padha kurangé populasi assignment. pitu pengacara ora kudu nampa assignments kang ana uga konflik kapentingan ing cilik padha, utawa ing kasus beda karo pengacara saka klien liyane utawa ing hubungan kanggo pihak aggrieved. Padha ditrapake kanggo klien saiki liyane agung ing kantor padha. Defence pengacara kudu ati-ati ora kanggo njupuk ing assignments yen ana kamungkinan kang subpoenaed minangka saksi ing kasus. wolung Pertahanan pengacara kudu nimbang kasebut kanthi teliti, sadurunge nrima assignments sing duwe banget telat listing kanggo pangrungon, utamané yen ana sawetara dipuntudhuh ing kasus padha, dipuntudhuh ing ditahan utawa cilik wis disetel mudhun kanggo nyoba. salah siji pertahanan agung wis tugas kanggo kontribusi ing proses kuwi sing panguwasa kayata polisi, ing pengadilan, lan pakunjaran panguwasa, bab klien' manungsa hak-hak lan mesthekake yen padha ora dianggep ing proses boten cecek. Nimbali agung kudu mesthekake yen klien sing ora mesthi sangsoro liberty sing, sing padha ora ngalami kejem utawa ngurai perawatan, lan sing hak sing sak kurungan sing menthekake lan sing lagi diwenehi nyoba sing padha supaya. loro nimbali pengacara ora kudu ngenali karo klien. Nimbali pengacara duwe hak ora kanggo bisa dikenali karo cilik padha defend kanggo klien utawa views lan kapentingan sing klien wis. telung nimbali pengacara kudu outwardly nyebut views padha ing bukti minangka klien apa, nanging kudu menehi klien sing evaluasi cilik kang bukti lan yen perlu maringi pitutur wong-wong mau bab pitakonan saka sirno. A guilty penting sanget ora kudu naleni kanggo agung.

papat nimbali pengacara ora kudu nggusah utawa ing sembarang cara liyane kontribusi kanggo erroneous statements, bukti palsu utawa wangun liya saka olehane tindak duraka.

limang Pertahanan pengacara kudu langsung mesthekake yen klien nalika dipenjara informed saka latar kanggo penahanan lan isi biaya marang wong-wong mau ing basa padha ngerti, lan sing klien yen perlu bakal dibantu dening juru basa. Yen klien' kapentingan necessitate iku, nimbali pengacara ngirim wong duwe kontak karo klien sing remand ing ditahan, utamané nalika penjara iku unduly nuntut minangka asil saka watesan, sosial lan kahanan medical, umur, jangkoan media, lan sapiturute. Nimbali pengacara kudu ngawasi detainee kahanan sak penjara. Nimbali pengacara uga kudu nyedhiyani dipuntudhuh liyane perlu, cukup lan alam bantuan lan dhukungan ing sambungan karo cilik.

enem nimbali assignment punika pribadhi.

Yen dibutuhake kanggo cocok eksekusi assignment, pertahanan agung bisa dibantu dening sah assistant pengacara utawa liyane agung saka kantor padha. Kontak pribadi karo klien uga bisa di tangani dening wong ing kantor hukum. Padha bisa rampung ing supaya kanggo mesthekake perlu latihan lan kesempatan promosi, yen klien tegas consents lan tepat jawab assignment punika menthekake. siji nimbali pengacara kudu minangka adoh minangka bisa tetep piyambak ajeg informed babagan panyelidhikan polisi, lan ngira-ngira apa klien' kapentingan sing cekap menthekake. Ing pertahanan pengacara uga kudu terus klien informed babagan proses saka cilik lan njamin klien' tengen kanggo pengawasan saka dokumen. loro pertahanan agung kudu menehi klien saran apa iku ing kapentingan kanggo menehi statement polisi, lan yèn mangkono apa pertahanan agung kudu ana sajrone interrogations. Nimbali pengacara ngirim umume ora melu ing polisi interrogations yen padha ora wis sadurunge akses kanggo dokumen cilik lan wis kagungan kesempatan kanggo ngobrol karo klien. telung Yen iku ing kapentingan saka klien, nimbali pengacara ngirim request penyelidikan luwih, kayata anyar witness pertanyaan lan spesialis penyelidikan. Ing kasus-kasus khusus, nimbali pengacara ngirim piyambak - dhéwé nggarap penyelidikan sing bisa ngewangi klien. papat Yen sak diselidiki nimbali pengacara nemokake informasi sing bisa nyangkutake klien, padha ora kewajiban kanggo nyampekano informasi iki kanggo suez panguwasa utawa pangadilan. Ing kasunyatan, padha ora diijini kanggo nglakoni tanpa klien idin. limang nimbali pengacara duwe hak kanggo hubungi sapa sing bisa kontribusi kanggo madhangi cilik, preduli saka apa wong wis sinaoni dening polisi utawa diarani minangka seksi kanggo tuntutan Ukum Panguwasa. Nalika kontak saksi nimbali pokrol ngirim tumindak piyambak karo care lan supaya rasah meksa. Care khusus kudu dijupuk nalika kontak anak ing.

Luwih, uga biyung sing kudu hubungi.

siji nimbali pengacara kudu tansah teka ing pengadilan sak tenane disiapake, loro bab faktual aspèk cilik lan juridical aspèk. Antara liya, padha kudu nyiapake bukti, pitakonan kanggo klien, saksi lan ahli, lan prosedur.

loro nimbali pengacara kudu nindakake hormat menyang pengadilan lan peserta, lan kendel lan independen njamin klien' kapentingan.

Padha kudu nggawe manawa klien' prosedural hak-hak sing kapandeng sawise, lan sing pemeriksaan sing conducted objectively lan ing sesuai karo mbantah prinsip. siji klien' idin kudu angsal sadurunge nimbali pengacara bisa komentar cilik, kajaba klien' kapentingan mbutuhake sing agung nggawe komentar tanpa persetujuan sadurunge. Nimbali pengacara kudu ngormati klien' pengin kanggo ngempet saka nggawe komentar kanggo media. loro Nalika nggawe statements umum bab cilik, pengacara kudu tansah duwe klien kang kapentingan ing atine, antarane wong-wong mau poin. loro (ukara kapisan) kudu diamati. telung nimbali pengacara ngirim, malah karo klien' disetujoni, nangani informasi saka diselidiki lan cilik dokumen karo ati-ati. Nalika ngelingi apa informasi sing kudu dadi publicized, fokus bisa ing kaping ing koreksi utawa wawas informasi sing wis umum. Dokumen ora kudu publicized tanpa polisi idin cf. Tuntutan ukum Instruksi, bab siji nimbali pengacara duwe tugas kanggo nglakokaké sing assignment kajaba klien nyuwun sing aman, utawa kahanan isa munggah sing ngalangi agung saka nangani kasus jumbuh. Yen klien ngakoni kaluputan mung kanggo pertahanan agung, agung bisa mbatalake saka assignment kasedhiya iki ora gawe piala klien kang kapentingan. Yen nimbali agung withdraws saka assignment tanpa klien kang idin, mundur total kudu njupuk panggonan ing proses sing ora gawe piala klien.