Passports - Norwegia ing Lesotho

Sampeyan kudu banjur kontak cedhak Embassy utawa Konsulat

Supaya kanggo aplikasi kanggo Passport sampeyan kudu norwegia Pribadi Nomer IDYen passport wis ilang dicolong utawa, please laporan iku kanggo polisi search langsung. Kabeh passports kanggo wong diwasa lan bocah-bocah kudu applied kanggo ing wong.

Janjian kudu digawe ing rong sasi sadurunge daluwarsa passport.

Supaya kanggo aplikasi kanggo norwegia passport sampeyan kudu duwe norwegia nomer pribadi (ID nomer). Yen sampeyan ora duwe nomer pribadi, sampeyan kudu aplikasi kanggo iki sadurunge lodging passport aplikasi. Wong diwasa lan bocah-bocah ndhuwur umur kudu ketemu ing wong ing Embassy ing Pretoria amarga biometric requirement. Anak ing umur rolas bisa ketemu karo salah siji ing kedutaan Besar ing Pretoria utawa ing salah siji saka norwegia Konsulat kanggo aplikasi kanggo passport. Kanggo informasi gegayutan jeneng lan ID pribadi nomer, sampeyan dijaluk kanggo kindly maca paragraf hubungane kanggo owah-owahan jeneng lan nomer pribadi. Informasi luwih lengkap ing biometric passports iki diterbitake ing norwegia Polisi web. Wektu Processing: Passport aplikasi sing njupuk kira-kira - minggu saka passport diprodhuksi ing Norwegia nganti passport bali ing Pretoria.

Kanggo gawe jadwal janjian ing kedutaan Besar ing Pretoria, mangga ngirim email karo norwegia nomer pribadi kanggo gawe jadwal janjian.

We are mbukak kanggo passport janjian Tuesdays, Wednesdays lan Thursdays antarane. Kanggo gawe jadwal janjian ing salah siji saka Konsulat, hubungi ing konsulat langsung. Minangka passports kanggo anak ing umur rolas ora ngemot data biometric, iku bisa kanggo aplikasi ing wong ing salah siji saka Konsulat utawa ing kedutaan Besar. Sadurunge nglamar, anak kudu duwe norwegia nomer Pribadi. Anak kudu dadi saiki nalika nglamar, lan diiringi dening siji utawa loro-lorone tuwane. Yen mung siji tiyang sepah diprecaya anak, dheweke - dheweke kudu nggawa mlebu idin saka tiyang sepah absen, nyatakake yen dheweke - dheweke nampa sing anak bakal aplikasi kanggo passport. Kabeh fees kudu mbayar ing ZAR Ragad wawasan ragad. Ragad ora bakal bali yen cilik wis gelem utawa mundur. Pembayaran kanggo aplikasi diajukake ing Pretoria kudu digawe kanggo visa lan consular ragad akun. Mangga ngirim e-mail kanggo rincian bank.

Anak saka umur kudu mlebu wangun aplikasi piyambak

Anak sing perlu kanggo aplikasi kanggo"Penylametan saka kewarganegaraan dening umur"bakal diwenehake passport sing bener nganti dina sadurunge dheweke - dheweke dadi puluh loro taun. Mangga ndeleng informasi bab penylametan saka kewarganegaraan ing ngisor iki. A wong ing milik saka biasa passport bisa ditanggepi liya passport nalika ana nyathet perlu kanggo iku, eg ing sambungan karo ekstensif bisnis travel sing mbutuhake kerep aplikasi visa. Mlebu layang saka juragan kudu diajukake karo aplikasi nyatakake perlu kanggo ekstra passport kanggo tujuan karya. Sampeyan sing dibutuhaké kanggo laporan mundhut saka passport kanggo polisi lokal. Nalika sampeyan njaluk laporan polisi sampeyan bisa aplikasi kanggo passport. Darurat passport ora mbutuhake biometrik, lan sampeyan bisa mulane aplikasi salah siji ing kedutaan Besar ing Pretoria utawa ing salah siji saka konsulat.

Darurat passport ditanggepi ing cara sing padha lan miturut aturan sing padha minangka kanggo biasa passport.

Iku mung bener kanggo siji bali lelampahan lan kudu nyerahke polisi nalika tekan ing Norwegia ing mburi trip. Mangga wigati sampeyan kudu riset apa dimaksudaké transit negara nampa handwritten (non-biometric) passports wiwit ora kabeh negara apa. Jeneng(s) nyatakake ing passport aplikasi kudu podho rupo kanggo apa kadhaftar ing norwegia National Register. Yen iki ora cilik, passport aplikasi ora bisa ditampa sadurunge jeneng wis diganti. Kanggo kabar saka owah-owahan jeneng kanggo Norwegians kadhaftar minangka manggen ing luar negeri, mangga ngrampungake 'Kabar saka owah-owahan jeneng' wangun. Wong sing angsal norwegia negara ing lair, nanging sing wis ora mapan ing Norwegia kanggo total saka rong taun, utawa ing Norwegia lan negara Nordic kanggo total pitung taun, bakal kelangan norwegia kewarganegaraan kanthi otomatis nalika ngowahi, yen gadhah dual kewarganegaraan. Sampeyan bisa, nanging, aplikasi kanggo njaga norwegia kewarganegaraan. Aplikasi kuwi kudu mondhok sawise umur, nanging sadurunge umur rong puluh-loro liwat cedhak norwegia layanan manca misi. Please wigati sing yen sampeyan are a generasi kapindho norwegia gadhah wis lair ing luar negeri, iku bisa dadi luwih angel kanggo nyegah panjenengan negara norwegia.

Informasi luwih bab norwegia negara bisa dipikolehi saka norwegia Direktorat saka Imigrasi.

Yen sampeyan pindhah saka Norwegia antarane taun -an lan ing taun, lan wis awit wis ora pangguna minangka permanen penduduk ing Norwegia, sampeyan dijaluk kanggo hubungi ing norwegia Besar sadurunge nglamar kanggo anyar passport. Norwegia Direktorat saka Pajak mutusaké ing sing sing kewarganegaraan wong sing pindah saka Norwegia ing wektu, lan sing wis ora awit wis kadhaftar minangka permanèn residents ing Norwegia, bakal ngrubah saka"Norwegian"kanggo"ora dingerteni"ing Populasi Nasional Ndhaftar. Yen sampeyan lagi kena pengaruh iki, Besar bakal duwe kanggo mundhakaken prakara karo Direktorat saka Pajak. Yen sampeyan wis wiwit angsal kewarganegaraan saka negara liyane, Besar bakal takon kanggo nyedhiyani informasi bab iki ing supaya kanggo njlentrehake kahanan sadurunge njupuk munggah prakara karo Direktorat saka Pajak. Dokumentasi saka kewarganegaraan negara ngangap, kayata salinan saka passport utawa certificate saka kewarganegaraan, kudu diwenehake. Sampeyan bakal dijaluk kanggo njlentrehake apa kewarganegaraan negara ngangap dianugerahi ing basis saka aplikasi utawa ing cara liyane. Yen Direktorat saka Pajak ateges sing norwegia kewarganegaraan wis ilang ing sesuai karo bagean rong puluh-telung saiki norwegia Kabangsan Undhang utawa ing bagean pitu sadurungé tumindak, kewarganegaraan ing Populasi Nasional Register bakal ngrubah patut. Klarifikasi saka kewarganegaraan bakal njupuk sawetara minggu. Yen kewarganegaraan wis dibalèkaké menyang"Norwegian"ing Populasi Nasional Ndhaftar, Direktorat saka Pajak bakal menawa pengiriman notifikasi Besar, kang banjur bakal ngabari sampeyan. Yen wis mutusaké yen sampeyan ora ana maneh norwegia warga, contone amarga kanggo mundhut saka kewarganegaraan, sampeyan bakal nampa salinan saka kaputusan langsung saka Direktorat. Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi Direktorat saka Pajak langsung dening email.