Norway Hukum Pitulungan Informasi

Huruf saka Request kudu disiapake ing duplikat

Disclaimer: ing informasi kasedhiya kanggo informasi umum mung lan ora bisa babar blas akurat ing kasus tartamtuPitakonan nglibatno interpretasi tartamtu hukum manca kudu ono kanggo cocok manca panguwasa utawa manca pitutur. Norway iku partai kanggo Langkawi Konvènsi ing Layanan Luar negeri saka Hukum lan Ekstra Hukum Dokumen ing Sipil lan Komersial Prakara. Informasi lengkap ing operasi saka Konvènsi, kalebu interactive online request wangun sing kasedhiya ing den Haag Konferensi web. Panjalukan kudu rampung ing duplikat lan diajukake karo loro set dokumen kanggo dadi, lan jarwan, langsung menyang Norwegia Wibawa Tengah kanggo Langkawi Layanan Konvènsi. Wong ing Amerika Serikat ngukum request wangun ngirim dadi salah siji agung utawa carik saka pengadilan. Pelamar kudu kalebu ing gelar agung ing hukum utawa carik saka pengadilan ing identitas lan alamat pelamar lan teken - perangko kothak. Ing sawijining Pranyatan lan Leladen ing Langkawi Layanan Konvènsi, Norway resmi ngalang kanggo layanan miturut Pasal, lan ora ngidini layanan liwat pos saluran. Kanggo informasi tambahan ndeleng Langkawi Konferensi Layanan Konvènsi kaca web lan Langkawi Konferensi Praktis Handbook ing Operasi saka Langkawi Layanan Konvènsi.

Waca uga Norwegia nanggepi Langkawi Konferensi questionnaire ing operasi praktis saka Langkawi Layanan Konvènsi.

Layanan ing Manca Negara: See uga Layanan kita ing Manca Allah owahan imunitas Tumindak (FSIA) fitur lan FSIA Priksa kanggo pitakonan babagan layanan ing manca negara, lembaga utawa anak-anak lembaga.

Layanan saka Dokumen saka Norwegia ing Amerika Serikat: Ndeleng informasi babagan layanan ing Amerika Serikat ing u.

Wibawa Tengah kanggo Layanan Konvènsi kaca Langkawi Konferensi ing Hukum Internasional pribadi Layanan Konvènsi situs. Tuntutan ukum Panjalukan: u. federal utawa negara penuntut uga kudu ngontak Kantor Urusane Internasional, Pidana Divisi, Departemen Kehakiman kanggo pembinaan. Nimbali Panjalukan ing Pidana Prakara: wastani Pidana utawa sing nimbali penasehate goleki hukum pitulungan nggayuh bukti utawa ing effecting layanan saka dokumen ing luar negeri ing sambungan karo pidana prakara bisa nindakake supaya liwat aksara rogatory proses. Norway iku partai kanggo Langkawi Konvènsi ing Njupuk Bukti ing Luar negeri Sipil lan Komersial Prakara.

consular perwira utawa dening pengacara pribadi ing u

Ing Wibawa Tengah kanggo Norway kanggo Langkawi Bukti Konvènsi ditetepake kanggo nampa huruf saka panjalukan kanggo njupuk bukti Kraton Ministry of Kaadilan lan Polisi. Ndeleng Langkawi Bukti Konvènsi Model Huruf saka Panjalukan kanggo panuntun dhumateng carane kanggo nyiyapake layang saka request. Panjalukan kudu diterjemahaké menyang norwegia, denmark utawa swedia. Panjalukan kanggo compulsion saka bukti-bukti ing den Haag Bukti Konvènsi sing ditularaké langsung saka njaluk pengadilan utawa wong ing Amerika Serikat kanggo Norwegian Wibawa Tengah lan ora mbutuhake transmittal liwat saluran lan diplomatis. Ndeleng norwegia Pranyatan lan Leladen ing den Haag Bukti Konvènsi.

Waca uga Norwegia nanggepi Langkawi Konferensi questionnaire ing operasi praktis saka Langkawi Bukti Konvènsi.

Panjalukan saka Norwegia Diwenehi bukti-Bukti ing Amerika Serikat: u.

Wibawa Tengah kanggo Langkawi Bukti Konvènsi punika Office Internasional Hukum Pitulungan, Divisi Sipil, Departemen Kehakiman, L Werna N. W, Kamar, Washington, D. Sukarela depositions saka cumadhang saksi ing sipil lan komersial prakara wis dileksanakake preduli saka warga negara saka witness. Nanging, sadurunge ijin saka norwegia Wibawa Tengah kanggo Langkawi Bukti Konvènsi dibutuhake. Iki dijupuk dening US Besar. Iku saranake kanggo takon besar nyuwun ijin saka norwegia Wibawa Tengah telung utawa patang minggu sadurunge sing dipengini deposition tanggal. Lisan depositions utawa depositions ing pitakonan tinulis bisa dijupuk dening u. Embassy utawa ing lokasi liyane kayata hotel utawa kantor, salah siji ing kabar utawa miturut komisi. Yen layanan US consular pejabat sing dibutuhake kanggo ngleksanakake sumpah kanggo witness, interpreter lan stenographer, aransemen kuwi kudu digawe ing advance karo u. S. Norway iku partai kanggo Langkawi Konvènsi Ngilangaké Requirement kanggo Legalization saka Manca Umum Dokumen. Norwegia panguwasa wewenang kanggo Langkawi Apostille Konvènsi bakal keasliane norwegia umum dokumen karo Apostilles.

Kanggo informasi bab authenticating S.

dokumen umum kanggo nggunakake ing Norwegia, ndeleng dhaptar u. Panguwasa Wewenang. Diwenehi Apostille kanggo u. Consular Laporan Lair ing Luar negeri saka Warga Amerika Serikat saka Amerika, hubungi ing u. Departemen Negara, Passport Layanan, Penting Cathetan Kantor. Langganan kanggo njaluk munggah-kanggo-tanggal safety lan keamanan informasi lan bantuan kita tekan ing darurat ing luar negeri.

Sampeyan ana bab kanggo ninggalake lelungan. negara gov kanggo disk website sing ora maintained dening u.

S. Departemen Negara Pranala menyang njaba situs web sing diwenehake minangka penak lan ngirim ora bisa diterangke minangka wewengkon dening u. Departemen Negara saka views utawa produk sing kono.