Mburi Unconstitutional Prentah Arbitrasi Klausa

Apa prentah arbitrasi persetujuan

Iku pitakonan penting amarga sampeyan wis meh mesthi mlebu siji, nanging akeh wong ora duwe idea apa lagiPadha klebu ing kabeh sel telpon kontrak, banking kontrak, perusahaan investasi' kontrak, kertu kredit kontrak, lan dibantu urip kontrak. Cekakipun, prentah arbitrasi persetujuan bagean saka kontrak sing nyariosaken bilih yen konsumen wis disagreement karo perusahaan utawa panyedhiya, padha kudu mutusake masalah regejegan ing arbitrasi tinimbang ing pengadilan. Arbitrasi tegese cilik bakal krungu lan mutusaké dening nyewo panengah tinimbang hakim, lan hakim. Muni innocuous, mbiyantu malah. Nanging ana cukup nyekel. Ing arbitrators ketua liwat claims iki bisa kanggo perusahaan kang kerep ora bisnis karo perusahaan didakwa. Mangkono, arbitrators predictably aturan ing sih saka perusahaan ngandika. Padha ora duwe tanggung utawa kasil. Padha ora perlu kanggo tindakake hukum.

Padha ora perlu kanggo menehi panjelasan wae kanggo pancasan sing.

Sing rulings ora bisa tantangan utawa nyuwun ing sembarang cara. Lagi larang, kerep nggowo beyo luwih saka litigating, lan konsumen biasane bears sing brunt sing biaya amarga konsumen biasane kélangan. Saiki, aku arep kanggo njlentrehake sing arbitrasi iku sampurna ditrima résolusi regejegan cara yen loro-lorone wong sing nggugat lan wong sing didakwa sengaja setuju kanggo iku.

Sing rodo bakal pindhah menyang pengadilan

Contone, kasus antarane perusahaan loro bisa arbitrated supaya woro-woro ala utawa supaya penting kasus metu saka pengadilan. Loro-lorone pihak ngerti carane arbitrasi dianggo lan sengaja milih kanggo ngadili tinimbang pindhah menyang pengadilan. Sing ora apa mengkono ing paling kontrak sing kalebu prentah arbitrasi perjanjian. Kontrak iki ngubur angger-angger nang jero print nggoleki. Lagi predicated ing idea sing paling konsumen ora duwe wektu kanggo maca kabeh kontrak mulane, paling wong ora duwe idea sing padha wis mlebu adoh sing tengen kanggo nyoba dening hakim.

Lan malah yen padha nglakoni, prentah arbitrasi klausa sing dadi ono ing ngendi panggonan sing customer tenan wis ora pilihan liyane.

Aku ngerti iki saka pribadi pengalaman.

Aku iki nyoba kanggo mbukak akun karo loro Kasetyan lan Vanguard.

Aku temen maujud sing loro kontrak sing prentah arbitrasi klausa. Aku wis musna liwat kontrak saka Tradeking, TD Ameritrade, Charles Schwab, Fidelity, Scottrade, Vanguard, lan akeh liyane. Saben siji perusahaan perantara wis kontrak kang ngandhut prentah arbitrasi angger-angger. Mung takon kula lan aku bakal seneng kanggo langsung sampeyan kanggo ditrapake bagean saka saben lan saben kontrak. Supaya"pilihan"kanggo nggunakake macem-macem perusahaan wis ora dipilih ing kabeh.

Aku dipeksa kanggo salah siji mlebu salah siji saka kontrak iki utawa supaya dhuwit ing kasur. Iki pancen klebu nalar Kula pribadhi anekdot ora mungkasi ana.

Aku wis applied kanggo kertu kredit aku wis nandang gerah proyek anyar aku wis didownload lan diputer Seluler Serangan. Saben kontrak (malah Seluler Serangan) wis prentah arbitrasi persetujuan. Ing idea iku kanggo meksa saben customer kanggo mlebu persetujuan kang jonathan perusahaan saka sembarang tanggung kanggo tumindak, preduli saka sing egregious alam. Iki"gotcha"klausa ana kanggo tujuan tunggal nolak konsumen sing swara. Padha uga biasane nglarang kelas ajeg tuntutan hukum.

Kelas-action cocog karo sing paling kuat cara konsumen kudu terus amba bisnis tanggung jawab.

Kontrak kang nglarang wong-wong mau liwat dipeksa arbitrasi lali us saka sing tengen. Kapitu lan patbelas amandemen nuduhake kita soko. Padha unequivocally negara sing ana saestu salah siji cara ing kang kabeh Amerika are witjaksono. Kita kabeh padha ing mata saka hukum. Kita kabeh pantes kita dina ing pengadilan.

Kita duwe hak kanggo sue perusahaan, bisnis, lan individu sing wis dilecehke kita.

Kita duwe hak kanggo file cocog ing atas saka ora mung dhéwé, nanging saben wong sing wis nandhang padha karusakan.

Kasus iki mesin saka owah-owahan marang ketoke narima workings saka perusahaan lan individu kuat. Kasus iki apa ngaktifake wong kanggo nglindhungi piyambak. Nanging mekanisme iki saka owah-owahan predicated ing hakim. Hakim iku klompok saka rolas wong-wong sing kasebut kanthi teliti, milih kanggo njupuk wektu saka sing urip kanggo ngawula umum apik. Lagi warga biasa sing ngupaya mung kanggo nggawe manawa kaputusan tengen wis digawe. Sing badhan mung iku betterment apik umum. Tanpa wong-wong mau, sistem tanpa gina. Luwih pendjalok punika appeals proses. Iku insurance ngirim hakim nggawe kaputusan salah. Appeals pengadilan ana kanggo mesthekake yen kesalahane sing didandani nalika lagi digawe. Loro facets sing wigati kanggo njupuk adil sistem kaadilan. Lan loro facets sing ilang ing prentah arbitrasi. Panengah ora warga biasa. Padha ora dianakaké tanggung jawab kanggo pancasan sing. Padha ora malah perlu kanggo tindakake hukum ing nggawe sing keputusane. Lan saben siji kita wis dipeksa menyang sistem iki dening prentah arbitrasi perjanjian. Iki kudu owah-owahan Mung layak cara redress kanggo federal pamilihan kanggo njupuk tindakan. Loro House lan Senat bill wis ana kanggo ndandani masalah iki. House Bill - Arbitrasi Keadilan Tumindak lan sawijining podho rupo salinan, Bill Senat, padha dirancang karo pas iki waé ing atine. Teks serikat sing"ora predispute arbitrasi persetujuan bakal dadi bener utawa enforceable yen iku mbutuhake arbitrasi saka employment, konsumen, antitrust, utawa hak-hak sipil regejegan"lan sing"kesahihan lan enforceability saka persetujuan kanggo ngadili bakal ditemtokake dening pengadilan, ing federal hukum, tinimbang panengah."Loro-lorone padha dikirim menyang komite mati nalika ago. Punika ngendi sampeyan bisa nggawe prabédan. Aku digawe usulan iki kanggo pasukan iki jeksa agung bisa ngetokake kanggo dijupuk akeh. Dawa pidato lan aksara ateges akeh kurang saka domain ing usulan. Kita bakal ngelingake Congress apa tagihan iki padha digawe lan kok padha kudu liwati. Aku bakal terus kanggo nulis sandi wakil, sing ana ing antarane kadhaptar panampa saka usulan iki, lan saben jeneng ing usulan iki kanggo nambah kekuatan kita dikarepake. Kanggo luwih kita malah nimbulaké liyane, sampeyan mung perlu kanggo ngirim Wakil lan para pejabat senat brief layang utawa menehi wong telpon. Tumindak prasaja bisa duwe massive impact ing panemu saka wong-wong kita wis milih kanggo makili kita. Aku appreciate sampeyan njupuk wektu kanggo maca iki lan kanggo nggawe prabédan ing nglindhungi hak kita.